Markus Jehle (horoskop německého astrologa)

02.07.2016 16:31

                  

Rozebereme si horoskop známého německého astrologa, vedoucího astrologického Centra v Berlíně. Jehle je populární i u nás – mezi profesionálními a amatérskými astrology. Horoskop: 16.10. 2008, 15:05 UT+2:0, Berlín.

Slunce v poslední třetině 8. domu ve znamení Vah: Bytí si zvolilo odkrývat srozumitelnou formou rozličné psychologické zákonitosti a jevy jako svou nejvyšší představu o sobě samém. Markus Jehle je vystudovaný psycholog, vydavatel a redaktor astrologického odborného časopisu. Slunce ve Vahách přináší schopnost tvůrčím způsobem se dorozumívat s ostatními. V osmém domě ukazuje na astro-psychologické interpretační umění (Na levém boku krásného motýla vyrůstá třetí křídlo – stupeň pro Slunce ve Vahách). Markus Jehle prezentuje astrologii jako tvůrčí hru se symboly a principy skryté skutečnosti a přiřazuje ji společenský význam.

Mars v 9. domě ve Štíru ukazuje na intenzivní vůli zamířit do oblasti vzdělávání, na snahu prezentovat astrologii jako „ostrý“ nástroj k pronikání do světa vyššího poznání (Zubař při práci – stupeň pro Marta ve Štíru). Mars ve Štíru je neohroženým vykonavatelem „poslední vůle“. Jeho záměrem je vyvolat transformující bolest, proniknout co nejhlouběji pod kůži. Když se Markus Jehle chystal vydat své knihy jako učebnice, možná ani netušil, že vyvolá tak neúprosného Marta, který chce udělat "díru" do světa astrologického vzdělávání.

Luna ve 3. domě v Býku ukazuje na „poslechovou“ činnost. Luna v Býku klade důraz na fyzický nebo smyslový prožitek a užitek. Luna zde značí distribuci audioknih - CD nahrávek mluveného slova. Luna v Býku ve 3. domě ukazuje, že při realizaci CD nahrávek se klade důraz na poslechovou kvalitu – kvalitu hlasu a záznamu. Symbolický souboj mezi šavlemi a pochodněmi – stupeň pro Lunu v Býku.

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode