Nejnovější horoskop české pirátské strany

18.09.2019 17:47

Nejnovější horoskop české pirátské strany. Horoskop: 16.9. 2019, 14:25:00 (UT+2:0), Praha. Systém domů Placidus. Horoskop zřejmě odráží realitu Pirátů jako momentálně druhé nejsilnější parlamentní strany (z hlediska preferencí). Jak moc do tohoto zobrazení spadá pirátská komunální politka, která má svoje specifika, netuším. V každém případě mi vesmír poskytl tento relativně nejpřesnější obraz toho, co Piráti prožívají a budou prožívat v následujících letech. Do podrobnějšího výkladu se mi zatím nechce, ale na první pohled je zde sympatická konjunkce Mekrura a Venuše ve Vahách, což značí přátelskou a přímočarou výměnu názorů a "dat" ve straně i směrem do společnosti. Otevřenou názorovou diskuzi a otevřenou formu komunikace jim mohou ostatní strany ve Sněmovně jen závidět.

Na vládní angažmá to ale moc nevypadá. Piráti jsou v základu svéhlaví samorosti, co se dlouhodobě udržují v pesimismu a nedůvěře, že by někdo mohl pochopit jejich nepoddajnou povahu (Luna v Beranu na hrotu 4. domu v kvadratuře na Saturna a Pluta v 1. domě). Nicméně zůstávají oblíbeným uskupením, v němž se rodí pestrá řada vůdčích osobností (Luna v Beranu ve 4. domě trigon Jupiter ve Střelci na ascendentu).

Venuše ve Vahách: Přímočarost. Oceňování svobody. Rovný přístup a stejný prostor všem (ochrana lidských práv a volného přístupu k informacím). Tarot: Spravedlnost.

Merkur ve Vahách: Striktně formulovaný a strukturovaný způsob komunikace, umožňující informacím najít spolehlivou cestu ke koncovým uživatelům. Schopnost vyhledávat, třídit, formátovat, ukládat a komunikovat přísně vymezené informace, a mít tak dokonalý přehled o tom, co se děje ve vymezeném prostoru. Nikdo nemá tak veliký přehled o tom, co se děje v českém politickém prostoru jako Piráti! Dá se říci, že Piráti "školí" celou zem včetně politiků. Merkur ve Vahách provádí spolehlivý sběr a výběr dat a informací a hledá vhodnou formu k jejich zpřístupnění či prezentaci (zřejmě sem patří i digitalizace). Znalost práce s informačními technologiemi. Tarot: Moudrý průvodce (označení Poustevník by význam spíše zamlžilo).

 

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode